OBS OBS OBS FÖLJ MED.


Vänner fina. Nu förflyttar jag mig. Jag slutar att blogga här och börjar istället blogga på devote.se. Tryck nu på den här länken klick och följ med mig dit. Pretty, pretty please. Det vore jävla kul om ni ville hänga på!

Tack för en mycket fin tid. Pusspusspusspuss!

MITT EKO SLÅR MOT GATAN
Idag har jag ätit en alldeles för onyttig men grymt god frukost, ägg & bacon plus världens bästa smoothie med kanel, badat, pluggat samhällsekonomi, promenerat och fotat i vårsolen iklädd nya knästrumpor, tights, svart klänning, kofta och kavaj (frös inte, halleluja!), ätit en fenomenal lunch - sallad med nötter och tonfiskröra, (asgott, ja) pluggat ännu mer, ätit kiwi och lyssnat på nationalteatern. Fin lördag. Enligt tidningen har göteborg en solvecka framför sig, nu är fan våren här.


DÄR VID DIN KINDGROP

så mycket fint, jag får aldrig nog av weheartit.


Mina damer och herrar. Det är fredagkväll jag sitter och bloggar/småkikar på lets dance (ja!!!!)/äter äpplen När jag kom hem från skolan somnade jag direkt. Jag är så trött, pågrund av skola och att vintern aldrig vill ta slut. När jag gick upp imorse var det vitt ute. När det igår var varmt och soligt och vårigt ute. Fina bilder och fina musik får mig igenom denna eviga vinter.

TIGERMILKFrån balkongen, jag idag, nya hårspännen från monki 20 spass, finaste utsikten i göteborg.

Hej mina fina!

Jag sitter här och lyssnar på belle and sebastian. Ler eftersom klockan är sju och det är inte helt bäcksvart ute. Ler för att solen värmde idag. Den värmde faktiskt. Ler för att snart får man ha på sig blommiga klänningar och fina vårskor. Det är vår snart. Ni anar inte hur länge jag har väntat. Som jag har längtat. Hoppas till tusen att ni ler också. Tjing!

POPPIES AND PEONIES


I lördags var jag och fikade med Annida, Märta och Ellen.


Påväg till staden.

Café Berlin.

Annida.

Ellen.

Tre glada damer.


Vi drog oss iväg genom allén till myrorna och dregglade lite över lusekoftor och vårskor.Och skrattade åt så fina skivor.


Ny kappa, älskar den.
Mycket fin dag följd av mycket fin kväll.


Nu är det redan tisdag. Dagarna flyger iväg. Men det får dom mer än gärna göra, för nu är det dags för våren att komma. Och det gjorde den minsann idag. Solen sken och jag log.

Jag borde plugga. Men äter falafel och läser Jonas Gardell istället.

Det slog mig idag att jag har levt mer än 16 år på den här planeten. Fan vad fort det går, allting.

Ha en fin kväll.

STADEN ÄR DUBBELT SÅ STOR NU


Idag sken solen på riktigt, och den värmde. Den värmde för första gången på så länge.  Jag slutade tidigt och gick ned från skolan till stadsbiblioteket. Jag frös bara lite, lite, om händerna.

FLY AWAY DOWNBilder från Barcelona sommaren nollnio. Jag saknar värmen, havet, sanden mellan tårna, uteserveringarna, dans på gatorna, alla leenden. Åh.
Om en månad befinner jag mig på Teneriffa. Inte helt fel. Glädje.

SUBLIME


godkväll hjärtegull.

Jag vill ha 30-tal och 40-tal och 50-tal.
Åh vad jag känner att jag är född i fel årtionde.

SOL

Tjing!

Jag känner verkligen att våren är påväg nu. När jag vaknade igår morse sken solen in genom fönstret och lyste upp hela huset. Värme fyllde upp både huset och mig. Jag gjorde amerikanska pannkakor, spelade Cornelis på gitarr och log när jag såg hur min katt hade kurat ihop sig som en liten boll i stolen vid altandörren.

Igårkväll kom folk till mig, vi satt på mitt golv, åt pizza och skrattade åt allting. Det kändes underbart. Nu är anna här, och hon har fina axlar.

Sol och kyssar till er!


SÄG ATT DU KOMMER ÅTERSåhär vackert var brunnsparken förra våren. Då den långa jävla vintern sade adjö och flög sin kos. Åh, som jag längtar.

Jag spenderar mina vinterdagar med how i met your mother, te, maskinen, jonas gardellböcker, festivalminnen, mindre tårar, brustna hjärtan som läker sakta men säkert, plugg, fler och fler skratt.

För varje dag som går.

Allting kanske inte fallar förr eller senare trots allt. Vad du än säger Jonas, Du säger; Att allting faller, förr eller senare faller allt.

Vågar jag trotsa?
Vågar jag påstå att du kanske har fel?

Vi får väl se, med tiden.

LYCKORUS


Okeeeeej okeeej förlåt för massa tråkiga inlägg osvosvvv, jag ska fota mera och fler outfits och sånt grejs men alltså. Det är något visst med den här serien!

Känner mig redigt töntig. Men så fort jag kommer hem från skolan så bänkar jag mig framför datorn och kör how i met your mother-marathon. Judge me all you want, men jävlar vad pepp man blir. På livet. Av någon skum anledning. Men det får mig att må bra, så what the hell.

RSS 2.0