FINALLY

HEJ ÄNTLIGEN.
Jag vet inte vad som har flugit i mig, jag bara gör en massa saker hela tiden, så det blir inget bloggande. Men här kommer en drös mysiga bilder som ni får njuta av yao.
Livet är bra, skolan är bra, vänner är bra, musik är bra.
Allt är bra!

Hopppppppas allt är bra med er osvosvoosovvv.
pusss

WE ARE HISTORY, THE SHADOW COVERS ME.
så blev det idag.

Godkväll hjärtan.
Jag sitter och lyssnar på kimya dawson, laddar ner pirates of the caribbean och väntar på maten. Det känns fint!
Jag ska så snart som möjligt fixa en ny dotar så att jag kan lägga in bilder. Jag har fotat mycketmycketmycket på sistone. Snart kommer det, thats a promise.

He walks away, the sun goes down. My tears dry on their own.

SHE'S ALMOST DRIVING ME CRAZYGodeftermiddag kära ni.
Jag har varit hemma från skolan i tre dagar nu för att kurera mig från min vansinniga förkylning.
Jag har hittils idag ätit ett dussindals mackor, druckit te, tittat på sunes jul och avatar. Ska ge mig ut på en promenad med mamma nu och sedan handla och göra en sepegod middag. Känner mig duktig och sånt vaaaa.

Well, there it is.
Pussar på era kinder ifrån mig.

ALL WAS WELL


Friends again?

Bangar debattandet nu och återgår till min vanliga blogg.
Mer harry potter åt folket!

Godnatt, älskling.

PEOPLE


Okej.
Jag ska försöka att sammanfatat mig kort, eftersom jag har tusen saker att göra idag. Typ ligga i soffan, kolla på harry potter och äta kladdkakssmet. Heeeh, nä men, lets get serious.

För att svara er alla på det ni skrev i föregående inlägg, om sd. Jag är en liten naiv flicka som bara vill att alla ska må bra. Nej men ärligt. Så är det faktiskt. Men jag är fan inte dum i huvudet, nejnej. Men jag tycker att vi som har pengar och husrum borde dela med oss av detta till människor i nöd. Så enkelt är det, det är det jag tycker.

Och så tycker jag att det främsta felet med sd är att de vill "behålla sverige svenskt" vilket ni nu kanske har förstått. Jag tycker det är bullshit och jag vet att dom flesta håller med mig. Också vill jag säga att på 60-talet så köpte vi in jugoslavier och människor från utlandet för att få arbetskraft. Det finns också jätteskickliga doktorer som kommer från andra länder, här i sverige, som inte vi hade klarat oss utan. Man gömmer sig för sanningen, sd gör det iallafall, man gömmer sig från att säga att vi har fått en jävla stor nytta av invandringen. Det som sd gör, och ni som står för deras åsikter.
Det är att ni tänker bort allt det positiva. Ni bara blundar totalt för det och kastar skit på dom. Ni tar upp att invandrare kostar så mycket pengar. Men tänk då en svensk brat i stockholm som köper kläder osv för flera, flera, flera tusen kronor. Om han/hon hade spenderat liiiiite mindre på skitonödiga prylar så hade vi haft råd att HJÄLPA MÄNNISKOR I NÖD.

Det måste tamigfan vara rättvist för att få den här världen att gå ihop. Vi måste bli enade. Vi måste blanda raserna. Svarta, vita, gamla, unga. Våga blanda oss och faktiskt inse att alla är människor.

Är det så svårt att förstå?

VI FÅR INTE GE UPP UTAN EN KAMP


Dears.

Just nu är jag arg som ett bi.
Valet närmar sig och jag börjar faktiskt bli riktigt insatt, jag tycker det verkligen är intressant med svensk politik.

Häromdagen fick jag en kommentar, det stod "Kan inte du berätta vad du tycker om sverigedemokraterna...etcetc" Jag gick in på personen i frågas blogg och fick en fullständig chock. Personen STOD FÖR vad SD tycker. Skitsnacket om att hålla Sverige svenskt osv. Jag blev ytterst förbannad, rent ut sagt och skällde ut henne.

Vad tycker ni?
Anser ni att det är fel av oss att släppa in flyktingar i vårt land? Är det fel att lämna hungriga, fattiga, skadade, hemlösa människor ute? Dom kommer hit, i många, många, många, ja de absolut flesta fall, för att dom inte har någonstans att bo.
De flesta tvingas fly från sina hem pga krig, naturkatastrofer osv. Ska vi skita blankt i det för att "behålla Sverige svenskt" Vad fan är svenskt? frågar jag då. Hur jävla kul är det att sitta och käka rotmos och sill, lyssna på bellman och vara "svensk", egentligen? Tror ni att Jimmie ÅKesson, SD:s partiledare, sitter och gör ovanstående dagarna i enda, tror ni att han aaaaldrig går på en t.ex. indisk restaurang, lyssnar på utländskt musik, läser utländska böcker? Det tror nämligen jag att han gör.

Vad är svenskt och hur lever man svenskt?
Om någon kan tala om det för mig, så ska jag ge den personen 86034769436 miljoner kronor.

Jag är frustrerad.
Hörs! xoxo

MISCHIEF MANAGED


Något av det finaste jag vet.

FOOD FOOD PASSION BABY


fuck yeah, foodcravings.
hej, vi älskar mat.

jag vill bara informera om att jag lever, har börjat gymnasiet, är sepeförkyld, hade en asfet fest i fredags, älskar mina vänner, älskar musik, älskar mat och gillar livet.
ska uppdatera oftare, lååååååååooovaaarrrr.
hejdå!
puss.

RSS 2.0